Koop een boek

Liesje

lies
Van haar geboorte werd Liesje opgegeven. Wanneer ze op 11-jarige leeftijd sterft, blijven haar ouders woordeloos achter. Het waren 11 jaren van intens leven met een dochter met een zware handicap, met het hele huisgezin en met de vooroordelen van de omgeving, de samenleving en de medische wereld. Meer dan tien jaar na de dood van zijn dochter schrijft Pierre Mertens zijn verhaal. Zoekend naar de betekenis van de geboorte en dood van zijn dochter met spina bifida (open rug) krijgen woorden als handicap, liefde, troost, steun, hulp, solidariteit, geneeskunde, ethiek, euthanasie en abortus voor hem een nieuwe betekenis.
De Nederlandstalige versie van het boek kan via ons gekocht worden aan €14. Van elk verkocht boek gaat €10 naar Child-Help. Het boek kan per e-mail besteld worden viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of per telefoon +32 2 511 84 66.

 

Papa, wat is een handicap?

papa
Geleid door de onuitputtelijke vragen van zijn zoontje van elf vertelt Pierre Mertens over mensen met een handicap. Mertens kreeg door zijn dochter Liesje een totaal andere kijk op de wereld. Door haar handicap was Liesje 'anders' en juist daardoor kreeg 'gewoon zijn' een nieuwe waarde. Na een tijdje zagen de ouders van Liesje vooral haar talent om te troosten, haar humor, haar vechtlust en haar liefde. De handicaps waren daaraan ondergeschikt.Anderen zagen eerder haar rolstoel dan het bijzondere kind dat erin zat. De Nederlandstalige versie van het boek kan via ons gekocht worden aan €10, de opbrengst gaat naar Child-Help. Het boek kan per e-mail besteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon +32 2 511 84 66.

HOE KAN JIJ HELPEN?

Steun Child-Help en geef kinderen met een aangeboren handicap in ontwikkelingslanden een eerlijke start.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang het laatste nieuws over Child-Help projecten en rechtstreeks in je mailbox.

CHILD-HELP OP SOCIAL MEDIA